Camping for deg på Wings & Wheels

Skal du være med på den spennende begivenheten Wings & Wheels, og bruke fritiden din på å se på stilige fly og biler? Da gjelder det å finne et sted å sove like i nærheten, slik at du slipper å reise langt for å se det du skal. Heldigvis er det gode campingmuligheter for deg som skal være med på Wings & Wheels, der du kan tilbringe hele langhelgen mens arrangementet pågår. Dette gir deg mulighet til å nyte følelsen av gress under tærne, noe du ikke får på et hotell. Det er mange fordeler med campingplassen, som er for eksempel:

  • Det er sosialt
  • Naturskjønne omgivelser
  • Kort avstand til arrangementet

Om campingplassen og fasiliteter

Campingplassen for deg som skal være med på Wings & Wheels er på gress og i naturskjønne omgivelser. Du finner 200 plasser for telt eller campingvogn som vil være tilgjengelige for bruk akkurat den aktuelle helgen. Campingplassen vil åpne klokken 12 fredag den 14. juni og stenges klokken 11 mandag 17. juni. Hver enkelt campingområde vil ha plass til to telt og en bil, eller én bobil med telt og en bil. Har du øvrige biler med må disse parkeres på parkeringsplassen, noe som er gratis. Dette kan være aktuelt dersom dere er flere som reiser sammen til arrangementet.

På den flotte campingplassen vil du få tilgang til grunnleggende fasiliteter som rennende vann og toaletter, i tillegg til muligheter for å koble til strøm på utvalgte plasser – noe som koster en liten ekstra sum. Dersom du skulle ha noen spørsmål eller henvendelser under oppholdet ditt, er det mulig å få hjelp fra en av representantene fra Wings & Wheels som vil være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dette er betryggende å vite, spesielt dersom du skal delta på Wings & Wheels for første gang, og kanskje føler deg litt usikker på noe. Tommel opp for dette til arrangørene!

Praktisk informasjon

Prisen for å campe på campingplassen beregnes med utgangspunkt i en familie på fem per plass. En standard plass for camping i tre dager koster 65 pund, noe som røft kan regnes om til rundt 700 kroner med dagens valutakurs. Skal du ha en campingplass med tilgang til strøm, vil dette koste deg i overkant av 860 kroner totalt. For én voksen koster det omtrent 460 kroner for å campe en helg, mens for barn er prisen omtrent 150 kroner for en helg. For en familie på to voksne og tre barn er prisen litt over 1 000 kroner for en helg.

Det er med andre ord forholdsvis rimelig å overnatte under ditt opphold på Wings & Wheels, dersom du skulle velge å bo på campingplassen. Er ikke dette noe for deg, så finnes det både «bed and breakfast» og andre campingplasser i nærheten. Vær også obs på at det ikke er tillatt å ha kjæledyr med på campingplassen, så pass på at hund eller katt innlosjeres på kennel før du ankommer campingplassen. Ellers er det bare å pakke med seg solkrem, god humør og rene klær til oppholdet sitt på Wings & Wheels, og du er nesten garantert et godt opphold.

Oppsummering

Dersom du skal være med på Wings & Wheels finnes det gode muligheter for camping, noe som gir deg muligheten til å sove i naturskjønne og sosiale omgivelser. Campingplassen er på gress og det er mulig å både telte eller sove i caravan. Det finnes plasser både med og uten strøm, og prisene er absolutt overkommelige. Hvis du ikke ønsker å sove akkurat hvor arrangementet finner sted, er det også mulig å sove på bed & breakfast eller en annen campingplass i nærheten. Valget er ditt! Husk at det ikke er lov å ta med hund eller andre kjæledyr på campingplassen.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *