Mat og drikke under Wings & Wheels

Om det skulle være fristende å sette seg ned for et måltid under arrangementet Wings & Wheels, så har de flere retter å tilby! Når sulten og tørsten kommer snikende, så finnes det vel ikke en bedre utsikt å se på enn motordrevne maskiner med både vinger og hjul som suser rundt og forbi. Her kan du slappe ordentlig av, slå av en prat med gode bekjente, eller danne deg nye bekjentskaper mens maten blir servert. Skulle ikke været være strålende er det også mulighet for å trekke inn under tak. Her koser du deg uansett vær og vind!

  • Fast food
  • Restauranter
  • Medbrakt mat

Fast food

Dersom du har dårlig tid i hverdagen, så er det få ting som er like kompatibelt med tidsklemma som deilig, dryppende fast food. Heldigvis finnes det gode muligheter for å få tak i nettopp dette mens du er på Wings & Wheels. Ettersom arrangementet kan ha nye lokaliteter fra år til år, betyr dette at det som serveres også kan variere fra år til år. Det finnes stort sett bensinstasjoner i nærheten, og der kan du kose deg med alt fra hamburger til grillpølse, eller kanskje en pose med nystekte boller? Mulighetene er mange på bensinstasjonene rundt om i landet.

I tillegg til bensinstasjoner vil du ofte kunne finne fast-food-kjeder som Burger King eller McDonalds i nærheten. Som vi alle vet, er det her mulig å få tak i det meste en sulten mage kan begjære. Kjøp deg en avkjølende is i sommervarmen, eller tilfredsstill sulten med et fullverdig måltid bestående av hamburger med salat, og fritert potet ved siden av. Når du først er på ferie er det selvfølgelig lov å kose seg litt ekstra, det mener i hvert fall vi! Det finnes også sunne alternativer hos mange fast-food-kjeder, som kyllingwraps, salater og frukt. Her er noe for alle.

Restauranter

Som sagt kan arrangementet være forskjellige steder fra år til år, og derfor er det ikke én spesifikk restaurant vi vil anbefale, I stedet for vil vi anbefale deg å sjekke sider som TripAdvisor eller lignende, der du kan se hva slags tilbakemeldinger andre restaurantgjester har gitt til spisestedene i nærområdet. Uansett hvor du er på Wings & Wheels, det være seg i Rogaland eller naturskjønne Hardanger, vil du garantert finne mange spennende spisesteder å utforske, enten du liker kinesisk mat eller norske kjøttkaker i brun saus. Se gjerne etter restauranter med lokale spesialiteter på menyen, for å få en ekstra god matopplevelse.

Mellom alle showene med biler og fly, er det godt å stille sulten med et finere måltid. Ta gjerne med deg hele reisefølget og kos dere med en lang og herlig middag. Og når middagen er fortært – hvorfor ikke slå til med en søt og god dessert? De fleste restauranter har et spennende utvalg av desserter, enten du er ute etter klassisk iskrem med sjokoladesaus, eller mer spennende desserter som crème brûlée. Og det beste av alt: På mange restauranter serveres det nydelig vin eller øl som kan nytes sammen med maten. Nyt ferien så mye du kan!

Medbragt mat

Dersom du prøver å gjøre oppholdet under Wings & Wheels mest mulig billig, er det selvfølgelig ingenting i veien for å spise medbragt mat. Bor du i bobil eller campingvogn vil du også ha mulighet til å lage mat direkte på campingplassen til Wings & Wheels. Sjekk også ut selve området til arrangementet, hvor du vil kunne kjøpe enkel mat som vafler eller hot dog dersom du blir sulten mens arrangementet pågår. Skal du lage matpakke? Hvorfor ikke lage noen deilige sandwicher med kokt egg og kaviar, eller kanskje klassikeren med skinke, ost og salat? Velg gjerne grovt brød for sunnhetens skyld.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *