Sikkerhet

Sikkerhet burde alltid være det første man tenker på før man deltar på et motorsporttreff. Her vil du møte på biler og fly med kraftige motorer og hurtig akselerasjon som du burde holde deg langt unna, med mindre du vet hva du holder på med. Wings and Wheels er stolte av å ha holdt våre besøkende trygge i mange år, og håper på å fortsette med dette på treffene videre. Under har vi derfor skrevet mer om hvilke sikkerhetstiltak vi har tatt, og hvilke du burde ta før du møter opp til arrangementet. Vi ønsker deg så velkommen til en sikkert fest for alle motorer på bakken og i luften.

  • Vær forsiktig med egne eiendeler
  • Ferd trygt på utstillingsområdet
  • Ha en trygg campingopplevelse

Hold dine eiendeler trygge

Ha en trygg opplevelse på vårt treff uansett om du møter opp for å gå rundt å se på biler, eller om du er her for å stille ut din egen bil. Bilentusiaster fra Norge rundt er en stor årsak til at vi kan holde treffet gående, og det er derfor viktig for oss at de holder seg selv og sine biler trygge slik at de kan komme tilbake igjen til neste år. Vær derfor påpasselig med at de har tatt riktige forhåndsregler før du stiller ut bilen din hos oss, og vær heller ikke redd for å stille spørsmål til arrangøren.

Vet du hva din bilforsikring dekker? Det er viktig å passe godt på sin veteranbil, spesielt når fremmede skal gå rundt og se på den. Heldigvis er de fleste som besøker Wings and Wheels som deg og meg, og setter stor pris på veteranbiler. Men det finnes også en rekke mindre barn og andre mennesker som besøker arrangementet. Pass derfor på å skaffe deg en god forsikring, ikke la verdifulle ting ligge igjen i bilen og ikke la bilen stå alene over lengre perioder. Heldigvis har ingen store skader skjedd ved Wings and Wheels tidligere, og vi håper på at det fortsetter slik!

Hold deg trygg under arrangementet

Det er ikke bare bileiere som må ta forhåndsregler når de skal sende sine biler til utstilling. Hver eneste dag under arrangementet ferdes det store mengder med folk i alle aldre rundt biler og andre motoriserte kjøretøy. Det er også da viktig at disse har tatt en runde med seg selv for å vite hvordan de skal holde seg trygge. Først og fremst er det viktig å bruke øyne og hørsel for å navigere området, og se opp for kjøretøy i bevegelse. Hold deg også alltid innenfor de merkede områdene, hvor besøkende og tilskuere kan bevege seg trygt.

Har du med deg mindre barn må du alltid vite hvor de er, slik at de ikke roter seg bort eller påfører skade på seg selv eller en bil på utstilling. Wings and Wheels er ikke ansvarlig for slike skader. Videre er dette et arrangement som foregår ute, på en årstid hvor solen fortsatt står høyt på himmelen. Skal du besøke oss er det viktig å ta med seg riktig utstyr for å få den beste opplevelsen. Ta med deg riktig tøy for dagen, og ha gjerne med ekstra mat og vann, selv om du også kan få kjøpt forfriskninger hos oss.

Campingområder

Dersom du skal overnatte ved arrangementet blir det ekstra mye å tenke på, men du blir og belønnet med ekstra mye gøy! Ved arrangementet vil det finnes flere steder hvor du kan parkere bobilen din, eller sette opp teltet ditt. Sørg kun for at du gjør dette på designert områder, og ikke på private eiendommer. Skiftende vær kan også gjøre det vanskelig å bo i telt ute, så et godt sikkerhetstiltak vil være å vite hvor du skal dra dersom ulykken skulle skje. Ha alltid med nødvendig førstehjelpsutstyr og orienter deg med tanke på rømningsveier, kommunikasjon og generell geografi på området rundt.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *