Wings & Wheels

Wings & Wheels blir arrangert rundt omkring i hele landet hvert år med mange tusen besøkende. Dette er et arrangement hvor sportsbiler i alle aldre, merker og fasonger blir utstilt sammen med fly og andre kjøretøy. Heftige flyshow og andre spennende aktiviteter passende mennesker i alle aldre er også å finne, slik at et Wings & Wheels arrangement sjeldent vil skuffe.

Det er mange fine aktiviteter for hele familien, og en hel del du ikke vil kunne glemme. Det er ikke ofte du vil kunne se burning av en såkalt dragster med flere tusen hestekrefter – det blir et voldsomt drønn og slår deg garantert i brystet. Når det kommer til Wings & Wheels er imponerende show en stor del av arrangementet.

God stemning og felles interesser

Så lenge det omhandler et slags kjøretøy er det en garanti at det vil kunne slå an hos Wings & Wheels. Alt mellom himmel og jord, fra flyshow til drifting og kjøring av dragstere eller motorsykler er populære hos Wings & Wheels og arrangementet sine besøkende. Uansett hvem du er og hva som interesserer deg av kjøretøy vil du nok finne noe som vil kunne pirre.

Det er sjeldent det ikke blir en form for festivalstemning hos Wings & Wheels, spesielt når mørket nærmer seg. God stemning og felles interesser fører ofte til gode stunder – noe Wings & Wheels har bevist år etter år. Flere av Wings & Wheels sine yngre besøkende har vært på arrangementet flere ganger tidligere, og helst med medbrakt soveplass og kamera som et minimum.

Lidenskap og ære

Det er mye lidenskap og ære blant kjøretøyene som blir utstilt og deres eiere, og om du besøker Wings & Wheels vil du fort lære hvorfor. Alle kjøretøy og deres eiere vil kunne vise hverandre og deg som besøkende hvorfor de brenner for nettopp dette. Mimring blant venner og vakre kjøretøy gjør det vanskelig å ikke bli litt forelsket i stemningen som blir tilbudt.

Arrangementet går ofte over en helg, med aktiviteter for store og små utover begge dagene. En underholdende fredags- og lørdagskveld er en garanti, og alt fra sjåfører til piloter og andre vil kunne blir bedre kjent og hygge seg. Typiske aktiviteter på en lørdag vil kunne være modellflyshow, flyshow, wingwalking, FMX show, cruising, burning, bilvask og muligheter for photoshoot.

Stor interesse

Noe av det mest spennende ved Wings & Wheels er hvordan du vil kunne få muligheten til å se hvilke kjøretøy som finnes både lokalt og nasjonalt. Mulighetene for å kunne se flotte biler utstilt er mange. Hos Wings & Wheels har du også muligheten til å studere lokal luftfartshistorie i tillegg til å finne ut hvilket restaureringsarbeid som blir drevet med om det interesserer deg.

Wings & Wheels varierer en del når det kommer til innhold, uansett hvilke forventninger som er medbrakt. Noe som er relativt fast ved arrangementene er premiering av utstilte biler i ofte flere forskjellige kategorier. Årets sportsbil, årets publikumspris, årets modifiserte bil, årets originale bil og årets entusiast bil er blant kategoriene du kan forvente å se hos et Wings & Wheels arrangement.

Inklusivt

Wings & Wheels kan skryte av å være inklusive, og du vil ha muligheten til å vise fram din bil eller kjøretøy så lenge den faller innenfor en av de ofte flere avdelingene. Det finnes nok av kjærlighet når det kommer til kjøretøy, slik at om du skal stille ut ditt kjøretøy vil du nok få oppmerksomheten du fortjener og vel så det.

Internasjonalt

Wings & Wheels arrangementer blir arrangert over hele verden, og årsaken vil alltid være lik. Wings & Wheels holdes for å kunne hedre alle slags kjøretøy og deres eiere, samtidig som at man lager en masse moro og spenning i samme slengen. Wings & Wheels vil kunne bli satt pris på av de fleste, ikke gå glipp av det neste arrangementet nær deg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *